povratak na naslovnicu

Dobitnik kategorije kava

OTKRIJ NOVI NESCAFÉ 3u1 OKUS!

powered by:

NESCAFÉ 3u1 kava među omiljenim je brendovima kave koju konzumiraju mladi, a kao takav - mora biti atraktivan, u trendu & cool! Zato su u NESCAFÉ-u nedavno redizajnirali cijeli asortiman 3u1 kava, koji je sada moderniji, mladenačkiji, još više cool nego prije. I ne samo to, imaju i novu recepturu! Zahvaljujući revolucionarnom procesu proizvodnje i pravoj kombinaciji sastojaka, koji brižljivo čuva intenzivnu aromu i bogat okus, omogućili su nam uravnotežen okus naše omiljene kave bilo kada i bilo gdje. Vrijeme je da i ti otkriješ novi NESCAFÉ 3u1 okus!

Osjeti razliku! Classic 3u1: Uvijek i svuda uz tebe!

Potraži svoj omiljeni NESCAFÉ 3u1 Classic u praktičnom pakiranju za još potpuniji užitak u svakom trenutku i dijelu dana! A koja je tajna NESCAFÉ 3u1 Classic kave? Pa, tajna je u pravoj kombinaciji sastojaka, bogate arome i punog okusa. Savršena kombinacija kave, šećera i mliječnog okusa, uvijek i svuda uz tebe. Uživaj, popij kavu s prijateljima. Dodaj toplu vodu, promiješaj i uživaj u svakom trenutku! A onda isprobaj i ostale okuse; NESCAFÉ 2u1, NESCAFÉ Strong, NESCAFÉ Frappe 3u1, NESCAFÉ Brown Sugar…

#ChatBeforeYouJudge

No, da ne bi sve ostalo samo na priči, genijalni ljudi iz NESCAFÉ-a pobrinuli su se da njihove kave ne pamtite samo po okusu, nego i po važnoj poruci. Dosad smo na JoomBoosu gledali edukativno-zabavni serijal ‘#ChatBeforeYouJudge’, koji je snimljen u sklopu njihove istoimene kampanje protiv osuđivanja i za prihvaćanje svih različitosti! Zapamtite ovo; Samo par sekundi je dovoljno da nekoga procijeniš, a samo malo dulje da nekoga stvarno upoznaš... JESI ZA KAVU?

Zapamtite ovo; Samo par sekundi je dovoljno da nekoga procijeniš, a samo malo dulje da nekoga stvarno upoznaš...